Széchenyi 2020

Projekt címe: A LUXPACK Kft. fejlesztéseinek támogatása
Azonosító szám: GINOP-1.2.16-22-2023-03496
Kedvezményezett: LUXPACK Kft.
Támogatás összege: 25 143 538 Ft
Beruházás összköltsége: 35 919 340 Ft
Támogatási intenzitás: 70 %
A projekt megvalósításának kezdete: 2021.07.13.
A projekt fizikai befejezésének tervezett napja: 2023.07.12.

A Luxpack Kft. 2008 óta foglalkozik sikeresen a papíralapú csomagolások forgalmazásával Magyarországon. Stabil beszállítói hátterünknek köszönhetően a papírtáska megrendeléseinket minden méretben és akár egyedi nyomtatással is rövid határidővel tudjuk biztosítani a megrendelők számára. A papírtáska minőségi termékekből Magyarországon egyedülálló kínálattal rendelkezünk. A vevők igényeit minden szinten ki tudjuk elégíteni, akár az egészen kis mennyiségtől a több százezres nagyságrendig tudjuk biztosítani a legjobb árakat a szalagfüles, sodrott füles és zsinórfüles papírtáskáikra.

A Széchenyi 2020 program alapján megvalósított projekt keretében a Luxpack Kft. kibővítette termelési kapacitásait egy Trojan T3 OPX nyomdagéppel, amely rendelkezik automata adagolóval, így gyorsabban, hatékonyabban és jobb minőségben tudja elvégezni a papírtáskák, borítékok, íves papírok, és egyéb igényelt papírtermékek nyomtatását. Emellé a cég a digitalizációhoz és a megnövekedett vevői igényekhez igazodva modernizálás céljából beszerzett egy felhő alapú vállalatirányítási rendszert, amely 5 modulból áll. A Luxpack Kft. számára a kiválasztott modulok a következők: Vállalati CRM, Kontrolling és döntéstámogatás, Beszerzés, logisztikai terület, Táv- és csoportmunka támogatás és Elektronikus iratkezelési rendszer. Ezzel nagyban megkönnyíti a vállalkozás az adminisztrációs folyamatokat, egy rendszerben tudja kezelni a vállalkozás működéséhez szükséges területeket, amely gyakorlatilag a felhő, mint tárhely miatt bárhonnan elérhető. A projekt utolsó szakmai tartalma egy angol nyelvi képzés, amellyel a külföldi szállítókkal való kapcsolattartás válik egyszerűbbé, és az ügyvezetőn kívül más munkavállaló is alkalmas lesz ezen ügyek intézésére, így az ügyvezető a vállalkozás stratégiai kérdéseire tud koncentrálni a munkaideje során.

Az elnyert támogatásnak köszönhetően a Luxpack Kft. hatékonysága nőhet, amellyel nem csak versenyelőnyt szerezhet a piacon, de árbevételét is növelheti.

További információ kérhető:
Siklósi Dénes ügyvezető
denes@luxpack.hu
+36 30 336 6051