Nyomtatás

A papírtáska vásárlásával egy nagyon hatékony marketing és reklám
eszközt szerzett, hiszen az Ön vásárlója ily módon érzékeli, mennyire
elkötelezett az Ön vállalkozása a környezetvédelem és a minőség iránt.
Figyelmességnek veszi, hogy az Ön boltjában egy olyan természetes
alapanyagú, újrahasznosítható csomagolást kapott, amit még jónéhány
alkalommal rendeltetésének megfelelően újra használhat.

Ha kis ráfordítással egyedi nyomtatást is kér a megvásárolt papírtáskára,
a boltja vagy vállalkozása szélesebb körben ismertté válhat, annak
köszönhetően, hogy az Ön üzletében kapott táskát annak tulajdonosa
körbehordozza magával a városban, a barátai között, munkahelyén,
iskolában, óvodában, a tömegközlekedési eszközökön, ahol így az
emberek ezrei fogják látni az Ön hirdetését!

Minél kiemelkedőbb, minél jobban vonzza a tekintetet, annál
hatékonyabb ez a reklámozási módszer. Összevetve a magazinokban,
egyéb nyomtatott médiákban való reklámmegjelenések áraival pedig
rendkívül olcsó! Hiszen nálunk a táska méretétől nem függ a nyomtatás
ára! Sőt, a nyomtatott mennyiség növelésével az is egyre csak csökken.

Nyomtatás

A papírtáska vásárlásával egy nagyon hatékony marketing és reklám eszközt szerzett, hiszen az Ön vásárlója ily módon érzékeli, mennyire elkötelezett az Ön vállalkozása a környezetvédelem és a minőség iránt. Figyelmességnek veszi, hogy az Ön boltjában egy olyan természetes alapanyagú, újrahasznosítható csomagolást kapott, amit még jónéhány alkalommal rendeltetésének megfelelően újra használhat.

Ha kis ráfordítással egyedi nyomtatást is kér a megvásárolt papírtáskára, a boltja vagy vállalkozása szélesebb körben ismertté válhat, annak köszönhetően, hogy az Ön üzletében kapott táskát annak tulajdonosa körbehordozza magával a városban, a barátai között, munkahelyén, iskolában, óvodában, a tömegközlekedési eszközökön, ahol így az emberek ezrei fogják látni az Ön hirdetését!

Minél kiemelkedőbb, minél jobban vonzza a tekintetet, annál hatékonyabb ez a reklámozási módszer. Összevetve a magazinokban, egyéb nyomtatott médiákban való reklámmegjelenések áraival pedig rendkívül olcsó! Hiszen nálunk a táska méretétől nem függ a nyomtatás ára! Sőt, a nyomtatott mennyiség növelésével az is egyre csak csökken.

Nyomtatási lehetőségek és árak

SZITANYOMÁS
Szép minőségű, de csak direkt színekkel, minimális raszterizálási lehetőséggel bíró nyomtatási módszer. A process 4 színből kevert nyomtatás esetén nem javasolt, pl. fotórealisztikus ábrázolás vagy színátmenetes tónusoknál. A legköltségesebb megoldás. Vonalas és szöveges megjelenítés esetén ajánlott, ahol a nyomat minősége elsődleges. Vektoros grafikai anyagra van szükség a nyomószita elkészítéséhez, a nyomtatható tartomány a táska elő- és hátoldala, a jobb és a bal széltől valamint a táska aljától 2-3cm elhagyással, a táska tetejétől pedig kb. 13cm elhagyással.

Gyártási idő: 9-15 munkanap.

Árainkról érdeklődjön az AJÁNLATKÉRÉS oldalon.

DIGITÁLIS NYOMTATÁS
Szinte bármilyen formátumban képes fogadni grafikai állományt. A nyomtatási lehetőségeknek egyedül a nyomat elhelyezése és mérete szab határt. A legnagyobb nyomtatható szélesség 22cm, és hasonlóan a szitázáshoz, csak a táska elő- és hátoldala nyomtatható, az oldalról való kifutás nélkül. Mind a process nyomtatás (élethű fotók, kifutó színátmenetek), mind pedig a direkt színek nyomtathatók. Már 10db nyomtatásánál is választható! A leggyorsabb és pénztárcakímélőbb módszer a kisebb példányszámú, vagy összetett grafikák esetén történő nyomtatás esetére. A nyomat minőségét a nyomathordozó és a nyomtatandó kép, valamint annak minősége is befolyásolja.

Gyártási idő: Akár 3-5 munkanapon belül elkészítjük!

Ára: A digitális nyomtatónk szoftvere a grafika alapján fillérre pontosan kiszámolja a nyomat költségét, így minden egyes ajánlat egyedi. A színek számától független a nyomtatás költsége, nem kell vektoros grafikát készíteni hozzá. Az átlagos nyomatonkénti költség 30+ Ft oldalanként, színek számától függetlenül kiterjedéstől és fedettségtől függően. Kérjen AJÁNLATOT!

MAGASNYOMÁS
A legősibb nyomatkészítési eljárás. Egy fotopolimerből készült nyomóforma segítségével juttatjuk a festéket a nyomathordozóra. A táskák esetében a gép méretei miatt korlátok vannak, a legnagyobb nyomtatható méret a 32+21x27cm szalagfüles táska. Egyszerű, egyszínű, vonalas grafikákhoz kiválóan alkalmas, a nyomat minősége közepes, nagyban függ a nyomtatandó táska és a rá kerülő nyomat méretétől, elhelyezkedésétől. Csak az elő- és a hátoldal nyomtatására alkalmas. A gyors, nagyobb példányszámú (500+) munkákhoz ajánlott.

Gyártási idő: 2-3 hét.

Ára: A nyomóforma egyszeri díját kell kifizetni, kb. 20-30 Ft/cm2.
A nyomtatás költségéről érdeklődjön az AJÁNLATKÉRÉS lapon.

FLEXO NYOMTATÁS
A leggazdaságosabb és a legtöbb lehetőséget nyújtó módszer. Itt is egy nyomóforma segítségével kerül a nyomat a papírra, de nem a kész táskára, utólag, mint a fenti lehetőségek esetén, hanem még annak elkészítése előtt, nagy sebességű (kb. 2-300m/perc) tekercses flexo nyomtatással. Mivel a papír teljes szélességben megnyomtatható, a nyomtatás a táska teljes felületén, tehát mind az öt oldalán lehetséges! Ráadásul a táska fülanyaga színes is lehet! Gazdaságossági okokból ez a típusú nyomtatás csak 5000db-tól választható.

Gyártási idő: 

– Szalagfüles táskáknál mennyiség és méret függvényében 20-30 hét
– Sodrottfüles táskáknál mennyiség és méret függvényében 13-25 hét

Ára: Minden egyes ajánlatkérésre egyedi ajánlatot küldünk, amelynek elkészítéséhez minden esetben bekérjük a nyomtatandó grafikai anyagot. Így az érdeklődő pontos kalkulációt kap a nyomóformaköltségre és a nyomtatásra együtt. Ehhez csak töltse ki az AJÁNLATKÉRÉS lapot és küldje el nekünk.

OFSZET NYOMTATÁS
A legjobb minőségű nyomtatás. A luxus, műnyomó papírból kézzel készített papírtáskáink magazinminőségű nyomtatását ezzel végezzük. A luxus táskák esetén minden vevővel egyedi konzultációt folytatunk a különleges igények felméréséhez. Egyénre szabott tervezési és műszaki megoldásokat ajánlunk.
A gépi szalagfüles és sodrott füles táskák esetén nem választható.

Gyártási idő: 15-30 munkanap.

A luxus táskák árát a végső elképzelés megszületése után egyedileg határozzuk meg. Kérjen AJÁNLATOT!

5000 darabos rendelési mennyiség feletti nyomtatási igényével keressen minket, hogy garantáltan a legjobb árat kapja a piacon!

S.O.S. nyomtatás
akár 24 órán belül!

Tudjuk, hogy van az a helyzet, amikor rendkívül gyors megoldás kell! Ilyenkor ajánljuk a praktikus és gyorsan kivitelezhető digitális nyomtatást, mert nem engedheti meg magának, hogy vásárlója az Ön logója nélkül hagyja el a boltját.

Vélemények

Rólunk mondták...

Nagel Hungária Kft.
Nagel Hungária Kft.
Tovább olvasom
Megkaptuk a táskákat, nagyon szépen köszönjük ismét a gyors kiszállítást.
Arácsért Alapítvány
Arácsért Alapítvány
Tovább olvasom
Gondos, szép és gyors munkájukat tisztelettel köszönjük.
Barré
Barré
Tovább olvasom
Nagyon köszönöm a gyors segítséget. Előző munkahelyemről is Önöktől rendeltem, ott is maximálisan meg voltunk elégedve, és most is nagyon gyorsak és kedvesek voltak.
Filep Anikó
Filep Anikó
Tovább olvasom
Köszönöm szépen a gyors segítséget!
Kósik Krisztina
Kósik Krisztina
Tovább olvasom
Köszönöm szépen a gyorsaságot és a rugalmasságot!
Elek István
Elek István
Tovább olvasom
Szuper, köszönöm! Meg is érkezett...
Hobbi Kalauz
Hobbi Kalauz
Tovább olvasom
Nagyon hálás vagyok, köszönöm szépen!
Viador Átrium Stúdió
Viador Átrium Stúdió
Tovább olvasom
Köszönjük, tegnapi napon megérkeztek a papírtáskák, nagyon elégedettek vagyunk az elkészült termékekkel és a gyors, segítőkész közreműködésükkel!

Letterpress
magasnyomás

Ahhoz, hogy még egyedibb megjelenést tudjunk számodra biztosítani, kézimunkával járó gyártási eljárásokat is bevezettünk, amivel kitűnhetsz az átlagos nyomdai megoldások közül. Egyeztess kollégáinkkal a megvalósítási lehetőségekről.

Egyedi megjelenés

Gyártasson velünk egyedi táskát...

Konkrét ajánlatért
keressen minket
elérhetőségeinken

Táskák nyomtatásán kívül vállaljuk még légpárnás boríték, postai boríték, levélpapír, meghívó, névjegykártya
nyomtatást is!

Referenciáink

Akik már minket választottak...