pack

Nyomtatás

A papírtáska vásárlásával egy nagyon hatékony marketing és reklám eszközt szerzett, hiszen az Ön vásárlója ily módon érzékeli, mennyire elkötelezett az Ön vállalkozása a környezetvédelem és a minőség iránt. Figyelmességnek veszi, hogy az Ön boltjában egy olyan természetes alapanyagú, újrahasznosítható csomagolást kapott, amit még jónéhány alkalommal rendeltetésének megfelelően újra használhat.

Ha kis ráfordítással egyedi nyomtatást is kér a megvásárolt papírtáskára, a boltja vagy vállalkozása szélesebb körben ismertté válhat, annak köszönhetően, hogy az Ön üzletében kapott táskát annak tulajdonosa körbehordozza magával a városban, a barátai között, munkahelyén, iskolában, óvodában, a tömegközlekedési eszközökön, ahol így az emberek ezrei fogják látni az Ön hirdetését!

Minél kiemelkedőbb, minél jobban vonzza a tekintetet, annál hatékonyabb ez a reklámozási módszer. Összevetve a magazinokban, egyéb nyomtatott médiákban való reklámmegjelenések áraival pedig rendkívül olcsó! Hiszen nálunk a táska méretétől nem függ a nyomtatás ára! Sőt, a nyomtatott mennyiség növelésével az is egyre csak csökken.

nyomtato
kaposvar

Nyomtatási lehetőségek és árak

DIGITÁLIS NYOMTATÁS
Szinte bármilyen formátumban képes fogadni grafikai állományt. A nyomtatási lehetőségeknek egyedül a nyomat elhelyezése és mérete szab határt. A legnagyobb nyomtatható szélesség 22cm, és hasonlóan a szitázáshoz, csak a táska elő- és hátoldala nyomtatható, az oldalról való kifutás nélkül. Mind a process nyomtatás (élethű fotók, kifutó színátmenetek), mind pedig a direkt színek nyomtathatók. Már 10db nyomtatásánál is választható! A leggyorsabb és pénztárcakímélőbb módszer a kisebb példányszámú, vagy összetett grafikák esetén történő nyomtatás esetére. A nyomat minőségét a nyomathordozó és a nyomtatandó kép, valamint annak minősége is befolyásolja.

Gyártási idő: Akár 3-5 munkanapon belül elkészítjük!

Ára: A digitális nyomtatónk szoftvere a grafika alapján fillérre pontosan kiszámolja a nyomat költségét, így minden egyes ajánlat egyedi. A színek számától független a nyomtatás költsége, nem kell vektoros grafikát készíteni hozzá. Az átlagos nyomatonkénti költség ~20-50 Ft kiterjedéstől és fedettségtől függően.

24h

SZITANYOMÁS
Szép minőségű, de csak direkt színekkel, minimális raszterizálási lehetőséggel bíró nyomtatási módszer.
A process 4 színből kevert nyomtatás esetén nem javasolt, pl. fotórealisztikus ábrázolás vagy színátmenetes tónusoknál. A legköltségesebb megoldás. Vonalas és szöveges megjelenítés esetén ajánlott, ahol a nyomat minősége elsődleges. Vektoros grafikai anyagra van szükség a nyomószita elkészítéséhez, a nyomtatható tartomány a táska elő- és hátoldala, a jobb és a bal széltől valamint a táska aljától 2-3cm elhagyással, a táska tetejétől pedig kb. 13cm elhagyással.

Gyártási idő: 9-15 munkanap.

Ára: 49 Ft + ÁFA / szín / oldal
+ Szitázáshoz egyszeri nyomóforma költség: 4490 Ft + ÁFA/szín

FLEXO NYOMTATÁS
A leggazdaságosabb és a legtöbb lehetőséget nyújtó módszer. Itt is egy nyomóforma segítségével kerül a nyomat a papírra, de nem a kész táskára, utólag, mint a fenti lehetőségek esetén, hanem még annak elkészítése előtt, nagy sebességű (kb. 2-300m/perc) tekercses flexo nyomtatással. Mivel a papír teljes szélességben megnyomtatható, a nyomtatás a táska teljes felületén, tehát mind az öt oldalán lehetséges! Ráadásul a táska fülanyaga színes is lehet! Gazdaságossági okokból ez a típusú nyomtatás csak 5000db-tól választható.

Gyártási idő: 

- Szalagfüles táskáknál mennyiség és méret függvényében 20-30 hét
- Sodrottfüles táskáknál mennyiség és méret függvényében 13-25 hét

Ára: Minden egyes ajánlatkérésre egyedi ajánlatot küldünk, amelynek elkészítéséhez minden esetben bekérjük a nyomtatandó grafikai anyagot. Így az érdeklődő pontos kalkulációt kap a nyomóformaköltségre és a nyomtatásra együtt.

5000 darabos rendelési mennyiség feletti nyomtatási igényével keressen minket, hogy garantáltan a legjobb árat kapja a piacon!

 

akcio

OFSZET NYOMTATÁS
A legjobb minőségű nyomtatás. A luxus, műnyomó papírból kézzel készített papírtáskáink magazinminőségű nyomtatását ezzel végezzük. A luxus táskák esetén minden vevővel egyedi konzultációt folytatunk a különleges igények felméréséhez. Egyénre szabott tervezési és műszaki megoldásokat ajánlunk.
A gépi szalagfüles és sodrott füles táskák esetén nem választható.

Gyártási idő: 15-30 munkanap.

Ára: A luxus táskák árát a végső elképzelés megszületése után egyedileg határozzuk meg.

MAGASNYOMÁS
A legősibb nyomatkészítési eljárás. Egy fotopolimerből készült nyomóforma segítségével juttatjuk a festéket a nyomathordozóra. A táskák esetében a gép méretei miatt korlátok vannak, a legnagyobb nyomtatható méret a 32+21x27cm szalagfüles táska. Egyszerű, egyszínű, vonalas grafikákhoz kiválóan alkalmas, a nyomat minősége közepes, nagyban függ a nyomtatandó táska és a rá kerülő nyomat méretétől, elhelyezkedésétől. Csak az elő- és a hátoldal nyomtatására alkalmas. A gyors, nagyobb példányszámú (500+) munkákhoz ajánlott.

Gyártási idő: 2-3 hét.

Ára: A nyomóforma egyszeri díját kell kifizetni, ~20 Ft/cm2.
A nyomtatás költsége ~12-23 Ft/szín/oldal.

logo
24hour

S.O.S. nyomtatás
akár 24 órán belül!

Tudjuk, hogy van az a helyzet, amikor rendkívül gyors megoldás kell! Ilyenkor ajánljuk a praktikus és gyorsan kivitelezhető digitális nyomtatást, mert nem engedheti meg magának, hogy vásárlója az Ön logója nélkül hagyja el a boltját.

printer
Vélemények

Rólunk mondták

Letterpress magasnyomás

Ahhoz, hogy még egyedibb megjelenést tudjunk számodra biztosítani, kézimunkával járó gyártási eljárásokat is bevezettünk, amivel kitűnhetsz az átlagos nyomdai megoldások közül. Egyeztess kollégáinkkal a megvalósítási lehetőségekről.

hand
egyedi megjelenés

Gyártasson velünk egyedi táskát...

Konkrét ajánlatért
keressen minket
elérhetőségeinken

Táskák nyomtatásán kívül vállaljuk még légpárnás boríték, postai boríték, levélpapír, meghívó, névjegykártya
nyomtatást is!

luxpack
palmafa
printer
Referenciáink

Akik már minket választottak...

Slider