Luxpack - papírtáska webáruház

A papírtáska vásárlásával egy nagyon hatékony marketing és reklám eszközt szerzett, hiszen az Ön vásárlója ily módon érzékeli, mennyire elkötelezett az Ön vállalkozása a környezetvédelem és a minőség iránt. Figyelmességnek veszi, hogy az Ön boltjában egy olyan újrahasznosítható csomagolást kapott, amit még néhány alkalommal újra rendeltetésének megfelelően használhat.

Ha kis ráfordítással egyedi nyomtatást is kér a megvásárolt papírtáskára, a boltja vagy vállalkozása szélesebb körben ismertté válhat, annak köszönhetően, hogy az Ön üzletében kapott táskát annak tulajdonosa körbehordozza magával:

  • a városban,
  • barátai között,
  • munkahelyén, iskolában, óvodában,
  • a tömegközlekedési eszközökön,

ahol emberek ezrei fogják látni az Ön hirdetését! 

Minél kiemelkedőbb, minél jobban vonzza a tekintetet, annál hatékonyabb ez a reklámozási módszer. 

Összevetve a magazinokban, egyéb nyomtatott médiákban való reklámmegjelenések áraival pedig rendkívül olcsó!

Hiszen nálunk a táska méretétől nem függ a nyomtatás ára! Sőt, a nyomtatott mennyiség növelésével az is egyre csak csökken.

 

Jellemző nyomtatási felárak:

SZITÁZÁSOS NYOMTATÁS: Szép minőségű, de csak direkt színekkel, minimális raszterizálási lehetőséggel bíró nyomtatási módszer. A process 4 színből kevert nyomtatás esetén nem javasolt, pl. fotórealisztikus ábrázolás vagy színátmenetes tónusoknál. A legköltségesebb megoldás. Vonalas és szöveges megjelenítés esetén ajánlott, ahol a nyomat minősége elsődleges. Vektoros grafikai anyagra van szükség a nyomószita elkészítéséhez, a nyomtatható tartomány a táska elő- és hátoldala, a jobb és a bal széltől valamint a táska aljától 2-3cm elhagyással, a táska tetejétől pedig kb. 13cm elhagyással.

Gyártási idő: 10-12 munkanap.

Ára: 24Ft/szín/oldal-tól plusz 3700Ft/szín/grafika film+szita elkészítési egyszeri költség.

DIGITÁLIS NYOMTATÁS: Szinte bármilyen formátumban képes fogadni grafikai állományt. A nyomtatási lehetőségeknek egyedül a nyomat elhelyezése és mérete szab határt.  A legnagyobb nyomtatható szélesség 22cm, és hasonlóan a szitázáshoz, csak a táska elő- és hátoldala nyomtatható, az oldalról való kifutás nélkül. Mind a process nyomtatás (élethű fotók, kifutó színátmenetek), mind pedig a direkt színek nyomtathatók. Már 10db nyomtatásánál is választható! A leggyorsabb és pénztárcakímélőbb módszer a kisebb példányszámú, vagy összetett grafikák esetén történő nyomtatás esetére. A nyomat minőségét a nyomathordozó és a nyomtatandó kép, valamint annak minősége is befolyásolja.

Gyártási idő: Akár másnapra elkészítjük!

Ára: A digitális nyomtatónk szoftvere a grafika alapján fillérre pontosan kiszámolja a nyomat költségét, így minden egyes ajánlat egyedi. A színek számától független a nyomtatás költsége, nem kell vektoros grafikát készíteni hozzá. Az átlagos nyomatonkénti költség 20-50Ft kiterjedéstől és fedettségtől függően.

MAGASNYOMÓ GÉPPEL VALÓ NYOMTATÁS: A legősibb nyomatkészítési eljárás. Egy fotopolimerből készült nyomóforma segítségével juttatjuk a festéket a nyomathordozóra. A táskák esetében a gép méretei miatt korlátok vannak, a legnagyobb nyomtatható méret a 32+21x27cm szalagfüles táska. Egyszerű, egyszínű, vonalas grafikákhoz kiválóan alkalmas, a nyomat minősége közepes, nagyban függ a nyomtatandó táska és a rá kerülő nyomat méretétől, elhelyezkedésétől. Csak az elő- és a hátoldal nyomtatására alkalmas. A gyors, nagyobb példányszámú (500+) munkákhoz ajánlott.

Gyártási idő: 2-3 hét.

Ára: A nyomóforma egyszeri díját kell kifizetni, kb. 20Ft/cm2. A nyomtatás költsége kb. 12-23Ft/szín/oldal. 

FLEXO NYOMTATÁS: A leggazdaságosabb és a legtöbb lehetőséget nyújtó módszer. Itt is egy nyomóforma segítségével kerül a nyomat a papírra, de nem a kész táskára, utólag, mint a fenti lehetőségek esetén, hanem még annak elkészítése előtt, nagy sebességű (kb. 2-300m/perc) tekercses flexo nyomtatással. Mivel a papír teljes szélességben megnyomtatható, a nyomtatás a táska teljes felületén, tehát mind az öt oldalán lehetséges! Ráadásul a táska fülanyaga színes is lehet! Gazdaságossági okokból ez a típusú nyomtatás csak 3000db-tól választható.

Gyártási idő: 6-10 hét.

Ára: Minden egyes ajánlatkérésre egyedi ajánlatot küldünk, amelynek elkészítéséhez minden esetben bekérjük a nyomtatandó grafikai anyagot. Így az érdeklődő pontos kalkulációt kap a nyomóformaköltségre és a nyomtatásra együtt.

OFSZET NYOMTATÁS: A legjobb minőségű nyomtatás. A luxus, műnyomó papírból kézzel készített papírtáskáink magazinminőségű nyomtatását ezzel végezzük. A luxus táskák esetén minden vevővel egyedi konzultációt folytatunk a különleges igények felméréséhez. Egyénre szabott tervezési és műszaki megoldásokat ajánlunk. A gépi szalagfüles és sodrott füles táskák esetén nem választható.

Gyártási idő: 15-20 munkanap.

Ára: A luxus táskák árát a végső elképzelés megszületése után egyedileg határozzuk meg. 

 

 

Táskák nyomtatásán kívül vállaljuk még légpárnás boríték, postai boríték, levélpapír, meghívó, névjegykártya nyomtatást is! 

 

Pontos ajánlatért keressen elérhetőségeinken.

 

 

5000 darabos rendelési mennyiség feletti nyomtatási igényével keressen minket, hogy garantátan a legjobb árat kapja a piacon!