Luxpack - papírtáska webáruház

Papírtáska

A papírtáska részletei

Tekinthető valójában egy reklámfelületnek is a papírtáska, hiszen az emberek körében ma már nagyon elterjedt használati eszköz. Előfordulhat bemutatókon és kiállításokon is, így egy cég elérheti azt, hogy a későbbi potenciális ügyféljelölthöz kerüljön, vagy egyéb rendezvények, céges rendezvények alkalmával, esetleg üzletek, boltok terén vásárláskor hozzájuk kerülhessen a papírtáska. Nagy reklámértékű lehet egy ilyen papírtáska akár egy bevásárlóközpontban, akár egy rendezvények, akár az utcán, tömegközlekedési eszközökön.

Egy átlagos termék is lehet akár a papírtáska, a minőség viszont ebben az esetben is nagyon fontos! A minőség a papírtáska felületén található reklám szempontjából sem egy elhanyagolható szempont, hiszen a cég, amely a reklámot elhelyezi a papírtáska felületén, nagyon kellemetlen helyzetbe kerülhet, ha hamar tönkremegy az általuk adott papírtáska, de elkenődhez rajta a kép vagy a felirat is, a füle pedig a ragasztásnál elválhat vagy leszakadhat. A cégünk birtokában levő sok-sok éves tapasztalat viszont garantálja, hogy jó minőségű és tartós lesz a tőlünk megrendelt papírtáska!

Több esetben szöveggel is el lehet látva egy papírtáska. Szalagfüles vagy zsinórfüles papírtáska is lehet az ilyen szöveges változat, a legfontosabb a felületén található grafika és vagy a szöveg, amelyre nem lehet panasz sem szakmailag, sem pedig minőségileg, precíz tervezést és kivitelezést igényel. A szitanyomatot, amely a papírtáska felületére kerül, rendkívül alaposan át kell gondolni, reklám és grafika terén is, hiszen a feliratos papírtáska esetén ez a szempont az egyik legfontosabb.

Sodrottfüles papírtáska

Két típusú papírtáska terméket forgalmaz cégünk, a sodrottfüles papírtáska az egyik. A felmérések szerint nagyjából az emberek 40 százaléka gondolja úgy, hogy a papírtáska felületén reklámozott terméket megvásárolná, esetleg a felületen reklámozó cég bármely más termékét. A sodrottfüles papírtáska olyan típusként van számon tartva, amely olcsó és praktikus, vedd és vidd típusnak tervezett papírtáska típus. A sodrottfüles papírtáska fülmegoldása könnyű és kellemes tapintással bír, kényelmes fogású. A szakítószilárdsága kisebb ennek a papírtáska típusnak, mint a textilfüleknek, belső papírmag köré sodorják a papírtáska fülét, ezért a teherbírása nagy lesz, lehetőség van a külső papírréteg színezésére is.

Leginkább arra szokás használni ezt a papírtáska típust, hogy átadjunk valakinek benne egy ajándékot, hazavigyünk egy megvásárolt terméket. Azonban kellő odafigyelés esetén a sodrottfüles papírtáska használható hosszabb távon is, csak vigyázni kell rá. A papírtáska tehát egy teljesen tökéletes reklámhordozó eszköz lehet a tulajdonságai miatt, a cég arculatát is építhetjük vele, átadhatunk reklámajándékokat benne, prospektusokat terjeszthetünk benne kiállításokon. Ez tulajdonképpen azért tűnhet egy jó ötletnek, mert képes visszaadni a sodrottfüles papírtáska minősége a benne található tartalom erejét. A papírtáska alapanyaga 140 grammos kraft papír, amelynek színe fehér vagy natúr szokott lenni leginkább. Nagyjából 4-6 kilogrammban mérhető a sodrottfüles papírtáska teherbírása. Ez kisebb teherbírású, mint például a fóliázott vagy nehezebb kraft anyagú papírtáska típusok, talperősítéssel és fülerősítéssel nincsenek ellátva. Ez a papírtáska típus azért is nagyon népszerű, mert kényelmes a fogása, a sodrottfül pedig teljesen trendinek mondható.

A grafikát legtöbbször a papírtáska oldalán szokták elhelyezni a sodrottfüles típusnál, pedig az alapanyaga, amelyből készül, lehetővé tenné, hogy nyomtassanak a papírtáska egész felületére is akár. Ám ezek ellenére is sokszor csak alap, sima, natúr papírszínű papírtáska szükséges a megrendelőnek. A környezetvédelem is említésre méltó dolog a sodrottfüles papírtáska esetében, ugyanis teljes mértékben újrahasznosítható a papírtáska, szolgálhat alapanyagként az újrahasznosított papír esetében is. Amennyiben a megrendelő felületnemesítést szeretne, az is megoldható, de csak rendkívül magas áron kivitelezhető! Kibír mindenféle szélsőséges időjárást a sodrottfüles papírtáska, legyen az akár eső, akár havazás, akár szél. A nagy teherbírása a fül sodrásából adódik, a fül sodrását és a papírtáska belsejébe ragasztást automatizált gépezet végzi. A szalagfüles papírtáska mérete ugyanakkora, mint a sodrottfüles papírtáska mérete, viszont a sodrottfüles változat erősebb.

papírtáska 1 papírtáska 2

A sodrottfüles papírtáska alapanyaga:
 
Fentebb már szó volt arról, hogy a sodrottfüles papírtáska alapanyaga újrahasznosítható és környezetbarát, újrahasznosított nátronpapír vagy papír, barna vagy fehér színben az elterjedt leginkább. A natúr barna színű papírtáska típusnak a külső felülete az alapszínekkel van megnyomva. Erre a felületre szitanyomással fel lehet vinni azokat a kívánt színeket, amelyeket a kedves megrendelő szeretne. A sodrottfüles papírtáska remek minőségű és jó árú végtermék, hiszen az anyagának súlya nagyon kicsi (80 gramm/négyzetméter).
 
A sodrottfüles papírtáska ajánlott felhasználási területei:
  • divatáruk, ékszerek csomagolása
  • kereskedelmi egységek által forgalmazott termékek csomagolása
  • hipermarketek által forgalmazott termékek csomagolása
  • promóciós cikkek csomagolása
  • vállalati ajándékok csomagolása

Szalagfüles papírtáska

A szalagfüles papírtáska a másik forgalmazott termékünk. A táska méretétől függ a szalagfüles papírtáska súlya, amely lehet 70 vagy 110 gramm/négyzetméter értékű is, a papírtáska alapanyaga pedig nátron-kraft papír. Természetesen a kisebb mérettel rendelkező papírtáska a 70 gramm/négyzetméter súlyú papírból készül, a 110 gramm/négyzetméter súlyú papírból pedig a nagyobb papírtáska. A papírtáska fülkiképzése, amely lehet papírszalag vagy papír sodrottfül, a papírtáska belsejéhez van ragasztva egy extra erősítés által. A szalagfüles papírtáska teste és füle ugyanabból az anyagból készül, egyéni hajtási technológiával 6 réteget alkotnak, így a papírtáska teherbírása is megfelelő lesz.
 
papírtáska 3 papírtáska 4
 
A szalagfüles papírtáska alapanyaga:
 
Ahogyan már szó volt róla, nátron-kraft papírt a szalagfüles papírtáska alapanyaga, aminek a színe általában nátron-barna vagy fehér szokott lenni. Az alacsony árfekvése ellenére rendkívül hosszú élettartamú papírtáska fajtának mondható, hiszen könnyebb alapanyagból készül a papírtáska teste.
 
A szalagfüles papírtáska ajánlott felhasználási területei:
  • divatáruk, ékszerek csomagolása
  • kereskedelmi egységek által forgalmazott termékek csomagolása
  • hipermarketek által forgalmazott termékek csomagolása
  • promóciós cikkek csomagolása
  • céges ajándékok csomagolása
 

Reklámozás papírfelületen

Egy cég, üzlet többféle reklámfelület is használhat, na persze szokott is használni. Egészen elterjedt reklámozási stílus az, amelyről a következőkben szó lesz. A papír alapú reklámozásról a legtöbb embernek a szórólapok jutnak eszébe, ezzel szemben viszont igencsak elterjedt reklámfelületet nyújt a papírtáska és a papírzacskó. Bármilyen promóciós célra, bemutatóra vagy reklámra alkalmas ez a 2 termék. A papírtáska legtöbbször cégek, üzletek, boltok esetében elterjedt, általában az üzlet vagy cég nevét, esetleg a termék nevét szokták rányomtatni, akár csak egy egyszerű logo formájában, akár színes mintaként. Ugyanez igaz a papírzacskó esetében is. Ezt is használják cégek, üzletek, boltok, de elterjedtebbek a pékségek, ajándéküzletek, ékszerüzletek. Mind a 2 termék általában fehér vagy barna színben elterjedt. Leginkább nagy darabszámban szokás megrendelni, és ezt bárki megteheti már online felületen is, az adott cég weboldalán vagy webáruházában.

papírtáska papírzacskó