Luxpack - papírtáska webáruház

Bemutatkozás

Cégünk 2008 óta foglalkozik papíralapú csomagolások forgalmazásával Magyarországon. Stabil beszállítói hátterünknek köszönhetően a papírtáskákat minden méretben és akár egyedi nyomtatással is rövid határidővel tudjuk biztosítani.

Állandó kb. 135 raklapos raktárkészlettel minden méretet tartunk raktáron, alap fehér vagy natúr barna színben, így akár egy több ezer darabos megrendelést is ki tudunk szolgálni azonnal. Saját gépkocsival szállítjuk ki igény szerint a kért termékeket, ha nem tud eljönni értük.

Vsszatérő vevőink között több áruházlánc és jelentős piaci szereplő van. 

A papírtáska: fogyóeszköz. Éves mennyiségre való szerződés esetén a leszerződött mennyiséget raktáron tartjuk Önnek (pl. egyedi logózott papírtáska), és az igényelt ütemezés szerint szállítjuk ki.

A táska megszemélyesítését több nyomdai eljárással végezzük, a mennyiség és a minőség szempontjából legkedvezőbb árfekvésű ajánlataink közül választhatja ki a célnak megfelelőt.

A vevők igényeit minden szinten ki tudjuk elégíteni - az egészen kis mennyiségtől a több százezres nagyságrendig tudjuk biztosítani a legjobb árakat a szalagfüles, sodrott füles és zsinórfüles papírtáskáinkra. Papírtáska kapható minden méretben, de az általános méreteket a termékek ? papírzacskó, papírtáska menüpontban találhatja meg. A különleges papírtáska méretekről érdeklődjön személyesen!

A luxus minőségű papírtáskák előállításában is megbízható, kiváló minőséget tudunk biztosítani. 

Az Ön vállalkozásának kiváló és gazdaságos reklámhordozója lehet a papírtáska. Amennyiben szeretné, hogy cégének arculata, logója a táskán szerepeljen, kérje nyomtatási ajánlatunkat! A papírtáskák feliratozása nem költséges, de annál inkább hasznos kiadás!

A táskák értékesítése raktárról történik, így személyesen munkaidőben bármikor átvehető telephelyünkön, 13 óráig történő rendelés leadás esetén másnapi kiszállítást is vállalunk futárszolgálattal. 

A papírtáska minőségi termékekből Magyarországon egyedülálló kínálattal és odafigyeléssel állunk rendelkezésére!.

További információért kérjük, kattintson a menüre!

Üdvözlettel,

Siklósi Dénes