pack

Bemutatkozás

Cégünk a Luxpack Kft. 2008 óta foglalkozik sikeresen a papíralapú csomagolások forgalmazásával Magyarországon. Stabil beszállítói hátterünknek köszönhetően a papírtáska megrendeléseit minden méretben és akár egyedi nyomtatással is rövid határidővel tudjuk biztosítani az Ön számára.

A papírtáska minőségi termékekből Magyarországon egyedülálló kínálattal és odafigyeléssel állunk rendelkezésére! Visszatérő vevőink között több áruházlánc és jelentős piaci szereplő van.

VÁLASZTÉK
A vevők igényeit minden szinten ki tudjuk elégíteni. Az egészen kis mennyiségtől a több százezres nagyságrendig tudjuk biztosítani a legjobb árakat a szalagfüles, sodrott füles és zsinórfüles papírtáskáinkra.

Állandó kb. 135 raklapos raktárkészlettel rendelkezünk, azaz minden méretet tartunk raktáron alap fehér vagy natúr barna színben, így akár egy több ezer darabos megrendelést is azonnal ki tudunk szolgálni. Igény szerint a megrendelt termékeket saját gépkocsival szállítjuk ki, ha esetleg Ön nem tudna eljönni értük.

Papírtáska minden méretben kapható, de az általános méreteket a termékek menüben találhatja meg. A különleges papírtáska méretekről érdeklődjön a KAPCSOLAT menüpont alatt.

A luxus minőségű papírtáskák előállításában is megbízható és kiváló minőséget tudunk biztosítani.

bemutatkozás

Az Ön vállalkozásának kiváló és
gazdaságos reklámhordozója lehet a papírtáska. Amennyiben szeretné, hogy cégének arculata, logója a táskán szerepeljen, kérje nyomtatási ajánlatunkat! A papírtáskák feliratozása nem költséges, de annál inkább hasznos kiadás!

NYOMTATÁS
A táska megszemélyesítését több nyomdai eljárással végezzük, a mennyiség és a minőség szempontjából legkedvezőbb
árfekvésű ajánlataink közül választhatja ki a céljainak megfelelőt.

Image

ÁTVÉTEL
A táskák értékesítése raktárról történik, így személyesen munkaidőben bármikor átvehető telephelyünkön, a hétköznap 13:00 óráig történő rendelés leadás esetén másnapi kiszállítást is vállalunk futárszolgálattal.

RAKTÁROZÁS
A papírtáska fogyóeszköz. Éves mennyiségre való szerződés esetén a leszerződött mennyiséget raktáron tartjuk Önnek (pl. egyedi logózott papírtáska), és az igényelt ütemezés szerint szállítjuk ki. További információért kérjük, kattintson a SZÁLLÍTÁS menüre!

Bízunk benne, hogy Önt is mielőbb elégedett ügyfeleink között láthatjuk.

Üdvözlettel,

SIKLÓSI DÉNES
Ügyvezető

A minőségi papírtáska termékekből Magyarországon egyedülálló kínálattal és odafigyeléssel állunk rendelkezésére!

minőség
Referenciáink

Akik már minket választottak...

Slider

Házhozszállítás biztonságosan!

Számos étteremnek segítünk a házhozszállítás okozta többletfeladatok egyszerűsítésében. Megbízható és minőségi papírtáskádat kiválasztva ajánlatot küldünk neked a rendkívül gyors és minőségi megszemélyesítéssel, a kiszállítással vagy akár a raktározással együtt is.

hamburger
Vélemények

Rólunk mondták