Luxpack - papírtáska webáruház

Bemutatkozás

Cégünk 2008 óta foglalkozik papír és papíralapú csomagolások forgalmazásával Magyarországon. Azért alapítottam ezt a vállalkozást, mert úgy éreztem, van igény a minőségi, gyors kiszolgálást nyújtó, udvarias kereskedőre.

A vevők igényeit minden szinten ki tudjuk elégíteni - az egészen kis mennyiségtől a több százezres nagyságrendig tudjuk biztosítani a legjobb árakat a szalagfüles, sodrott füles és zsinórfüles papírtáskáinkra. Papírtáska kapható minden méretben, de az általános méreteket a termékek → papírzacskó, papírtáska menüpontban találhatja meg. A különleges papírtáska méretekről érdeklődjön személyesen!

A luxus minőségű papírtáskák előállításában is megbízható, kiváló minőséget tudunk biztosítani!

Az Ön vállalkozásának kiváló és gazdaságos reklámhordozója lehet a papírtáska. Amennyiben szeretné, hogy cégének arculata, logója a táskán szerepeljen, kérje nyomtatási ajánlatunkat! A papírtáskák feliratozása nem költséges, de annál inkább hasznos kiadás!

A táskák értékesítése raktárról történik, így személyesen munkaidőben bármikor átvehető telephelyünkön, 13 óráig történő rendelés leadás esetén másnapi kiszállítást is vállalunk futárszolgálattal. 

A papírtáska minőségi termékekből Magyarországon egyedülálló kínálattal és odafigyeléssel állunk rendelkezésére!.

További információért kérjük, kattintson a menüre!

 

Üdvözlettel,

Siklósi Dénes